MET WAT ZIJN WE BEZIG?

Volg ons voor het laatste nieuws over Carbonella Suits

NIEUWE WEBSITE EN SHOP ZIJN ONLINE

En we zijn LIVE! Uw grootste Europese kostuumleverancier is live met een splinternieuwe webshop. Stel je eigen kostuum samen, meet jezelf op en wij doen de rest!
Binnen 3-4 weken zorgen wij ervoor dat jouw premium Carbonella Suit bij jou thuis of op kantoor afgeleverd wordt. Hoe cool is dat?! Check onze shop hier en ‘Get Suitified’.

FILM FEST GENT BELGIE

We zijn trots om te melden dat wij dit jaar ook van de partij zijn voor Film Fest 2017.
Ook dit jaar staat in het teken van fantastisch films, shows en voorstellingen. Carbonella Suits heeft opnieuw de leuke opdracht om de verantwoordelijken van Film Fest te kleden!
Check it out: www.filmfestival.be

TROUWBEURZEN ZIJN ONS DING!

De trouwbeurzen zijn de ‘place to be’ om kennis te maken met Carbonella Suits! De belangrijkste dag van je leven is er een om te onthouden. Jouw op maat gemaakte en gepersonaliseerde kostuum is enkel het begin van een mooi verhaal. We zijn present op de For Lovers beurzen in Antwerpen, Gent, Kortrijk en andere beurzen zoals Brugge.
Neem met ons contact op voor tickets! Stuur een mail naar administratie@carbonellasuits.be

FOTOSHOOTS

Dress to impress! Onze modellen zijn klaar om gepast en gefotografeerd te worden in maatkledij voor onze nieuwe opkomende website! We kijken er reeds naar uit om jullie te mogen ontvangen op onze nieuwe website! Stel je eigen kostuum samen op onze shop en wij doen de rest!