Gevolgen van annulatie
1. Afspraak annulaties of verplaatsingen dienen ten laatste 72 uur voor aanvang van de afspraak per e-mail te worden gecommuniceerd naar mailto:contact@carbonellasuits.be of mailto:administratie@carbonellasuits.be. Telefonische annulaties of verplaatsingen zullen niet geaccepteerd worden.

2. Indien de annulatie of verplaatsing van de afspraak minder dan 72 uur voor aanvang van de afspraak plaatsvindt of indien u niet komt opdagen op de geplande afspraak, zal er een no-show vergoeding van €250 in rekening worden gebracht. Deze vergoeding dient te worden betaald binnen een termijn van [specificeer het aantal dagen] na de oorspronkelijk geplande afspraakdatum.

3. Onder geen enkele omstandigheid zal Carbonella BVBA een annulatie van een afspraak die reeds gemaakt is, of een verplaatsing ervan, accepteren. Wij verzoeken u dan ook om uw afspraak zorgvuldig te plannen en ervoor te zorgen dat u aanwezig kunt zijn op de afgesproken datum en tijd.

4. De no-show vergoeding van €250 dient als compensatie voor de tijd, middelen en planning die wij hebben geïnvesteerd om uw afspraak te faciliteren. Deze vergoeding dekt tevens de eventuele verliezen die wij kunnen ondervinden als gevolg van het niet benutten van de afspraaktijd, zoals het weigeren van andere potentiële klanten voor die specifieke tijdslot.

Gevolgen van informatieaanvragen tijdens de afspraak:
1. Tijdens uw afspraak heeft u de mogelijkheid om informatie op te vragen over ons assortiment, stijlen en uw persoonlijke wensen. Deze informatieaanvragen zijn volledig gratis en wij stellen ons in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit proces neemt doorgaans ongeveer 10-15 minuten in beslag.

2. Tijdens deze informatiefase zullen wij u verschillende stoffen voorstellen en u de uiteindelijke resultaten tonen van reeds gemaakte trouwkostuums, algemene maatpakken, hemden, ondervesten, mantels, enzovoort. Daarnaast zullen wij ook de standaardprijzen en opties toelichten, zodat u een goed inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten.

3. Wij streven ernaar om u tijdens de afspraak zo volledig mogelijk te informeren en al uw vragen te beantwoorden. Ons team zal zijn uiterste best doen om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen en u te voorzien van de nodige informatie om weloverwogen beslissingen te nemen.

4. Het doel van deze informatiefase is om u te helpen bij het maken van keuzes en om een duidelijk beeld te krijgen van wat u kunt verwachten bij het bestellen van onze producten. Wij willen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent voordat u overgaat tot het samenstellen en bestellen van uw maatpak, hemd, mantel of ondervest.

Wij benadrukken dat deze informatiefase volledig gratis is en geen enkele verplichting met zich meebrengt. U kunt op basis van de verstrekte informatie beslissen of u wilt doorgaan met het samenstellen van een pak of andere producten. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden tijdens deze fase.
Wij willen benadrukken dat de verstrekte informatie tijdens de afspraak enkel bedoeld is voor informatieve doeleinden en dat het auteursrecht en eigendomsrecht van de verstrekte materialen bij ons blijven. Het is niet toegestaan om de verstrekte informatie of materialen te kopiëren, verspreiden of voor commerciële doeleinden te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
Wij hopen dat deze informatie u zal helpen om een weloverwogen keuze te maken bij het samenstellen van uw maatpak en andere producten. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te assisteren en uw vragen te beantwoorden.

Gevolgen van het samenstellen van een pak:
1. Na de informatieronde heeft u als klant de mogelijkheid om te beslissen of u een pak wilt laten samenstellen. Het samenstellingsproces van een volledig pak neemt doorgaans ongeveer +/- 1.30 uur in beslag. Dit geeft ons voldoende tijd om uw specifieke wensen en voorkeuren te begrijpen en om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

2. Nadat u akkoord heeft gegeven om het samenstellingsproces te starten, krijgt u aan het einde van dit proces de mogelijkheid om het aantal genomen opties te kiezen. Dit stelt u in staat om het pak volledig aan te passen aan uw smaak en stijlvoorkeuren.

3. Zodra het samenstellingsproces is afgerond, gaat u over tot de bestelling en betaling van het samengestelde pak, ondervest en/of hemd. Wij zorgen ervoor dat alle prijzen en opties duidelijk worden gecommuniceerd en dat deze inclusief btw zijn. Op deze manier weet u precies wat de totale kosten van uw bestelling zijn voordat u tot betaling overgaat.

4. Het samenstellen van een pak is een belangrijk en persoonlijk proces. We streven ernaar om u tijdens dit proces de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat uw pak voldoet aan uw verwachtingen. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot stoffen, pasvorm, stijl en opties.

Wij willen benadrukken dat het samenstellen van een pak een op maat gemaakt proces is en dat het pak speciaal voor u wordt vervaardigd. Hierdoor is het belangrijk dat u zorgvuldig uw keuzes maakt tijdens het samenstellingsproces, aangezien wij geen retourname of terugbetaling kunnen aanbieden voor op maat gemaakte producten.
We streven ernaar om u gedurende het gehele proces duidelijkheid en transparantie te bieden. Mocht u tijdens het samenstellen vragen hebben of wijzigingen willen aanbrengen, dan staan wij klaar om u te assisteren. Uw tevredenheid is onze prioriteit.
Wij hopen dat deze informatie u een goed inzicht geeft in het proces van het samenstellen van een pak. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Gevolgen van de levering:
1. De levering van de maatpakken is afhankelijk van de beschikbaarheid van de stof en de drukte van het aantal bestellingen. We streven ernaar om uw maatpak zo snel mogelijk te leveren, maar het is belangrijk op te merken dat de levertijd kan variëren vanwege deze factoren. We zullen ons uiterste best doen om u op de hoogte te houden van de geschatte levertijd zodra uw bestelling is geplaatst.

2. Onder geen enkel beding kan CARBONELLA BV de levering van elk maatpak garanderen, maar betreft is dit gebaseerd op pure intentie om een pak op maat tijdig te kunnen leveren. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat uw maatpak op tijd wordt geleverd, kunnen er onvoorziene omstandigheden optreden die buiten onze controle liggen, zoals vertragingen bij de leveranciers van de stoffen of onvoorziene productieproblemen. Deze vallen onder de overmachtscausule binnen deze algemene voorwaarden. We zullen echter altijd proactief met u communiceren en u op de hoogte stellen van eventuele vertragingen die zich voordoen.

3. We begrijpen dat het voor u belangrijk is om uw maatpak op tijd te ontvangen, vooral als het voor een speciale gelegenheid is. We raden u daarom aan om tijdig contact met ons op te nemen om uw bestelling te plaatsen, zodat we voldoende tijd hebben om het maatpak te produceren en te leveren.

4. Mocht er zich onverhoopt een vertraging voordoen in de levering van uw maatpak, dan zullen we ons uiterste best doen om een passende oplossing te bieden. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we alternatieve opties aanbieden of een compensatie regelen. We streven ernaar om uw tevredenheid als klant te waarborgen en zullen alle redelijke maatregelen nemen om eventuele ongemakken te minimaliseren.

We willen benadrukken dat het maatpakproces een op maat gemaakt en tijdrovend proces is. We zullen echter altijd ons best doen om ervoor te zorgen dat uw maatpak met zorg en vakmanschap wordt geproduceerd en tijdig wordt geleverd.

Mocht u nog vragen hebben over de levering van uw maatpak of als u meer informatie wilt over de geschatte levertijd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij uw bestelling.

Gevolgen van de terugname:
1. Een maatpak wordt niet uitsluitend gemaakt voor een specifiek evenement, zoals een bruiloft, gala of andere gelegenheid. Het maatpak wordt op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen en met hoogwaardige materialen om aan uw individuele behoeften en stijl te voldoen. Vanwege de gepersonaliseerde aard van maatpakken kunnen deze onder geen enkele omstandigheid worden teruggenomen of terugbetaald. Daar we steeds enkel en alleen de intentie hebben, maar nooit de honderd procent zekerheid kunnen verschaffen.

2. We begrijpen dat uw tevredenheid als klant onze prioriteit is. Mocht er echter een probleem zijn met het maatpak dat te wijten is aan een fabricagefout of een gebrek aan vakmanschap, zullen we dit serieus nemen en een passende oplossing bieden. In dergelijke gevallen verzoeken we u vriendelijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we het probleem kunnen onderzoeken en indien nodig corrigerende maatregelen kunnen nemen.

3. In het geval dat de stof die oorspronkelijk voor uw maatpak was geselecteerd niet meer beschikbaar is, zullen we contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen en om een alternatieve keuze te bespreken. We bieden een breed scala aan stoffen, met honderden beschikbare opties, zodat u een alternatief kunt kiezen dat aan uw verwachtingen voldoet.

4. Het is belangrijk om op te merken dat maatpakken een zorgvuldig proces van samenwerking en besluitvorming zijn, waarbij we uw input en goedkeuring nodig hebben op verschillende stadia. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat en dat uw maatpak voldoet aan uw verwachtingen.

We willen u aanmoedigen om tijdens het samenstellen van uw maatpak al uw vragen, voorkeuren en eventuele speciale vereisten met ons te bespreken. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw maatpak perfect op maat gemaakt wordt.
Mocht u nog vragen hebben over de terugnamebeleid van maatpakken of als u meer informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden en uw ervaring met Carbonella BV positief en bevredigend te maken.

Gevolgen van bestellingen:
1. Na de samenstelling van uw maatpak, hemd, mantel of ondervest zal overgegaan worden tot de bestelling. Dit houdt in dat u akkoord gaat met de specificaties, prijzen en opties zoals besproken tijdens het samenstellingsproces.

2. Bij ondertekening en betaling van de bestelling wordt de vervaardiging van uw kledingstuk gestart. Het proces van vervaardiging kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit en drukte van het productieproces. We zullen ons best doen om uw bestelling zo snel mogelijk af te ronden, maar we kunnen geen specifieke leveringstermijnen garanderen, gezien de afhankelijkheid van de voorraad van de stof en het aantal bestellingen.

3. Zoals eerder vermeld, kan het voorkomen dat de oorspronkelijk geselecteerde stof niet meer beschikbaar is. In dat geval zullen we contact met u opnemen en vragen om een alternatief te kiezen uit de honderden beschikbare stoffen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat het alternatief voldoet aan uw verwachtingen en past bij het oorspronkelijk gekozen ontwerp.

4. Zodra uw bestelling is geplaatst en betaald, zijn de bovenstaande artikelen van toepassing. We verwachten dat u zich bewust bent van deze voorwaarden en dat u akkoord gaat met de gevolgen die hieraan verbonden zijn. Het is belangrijk dat u zorgvuldig alle details, maten, opties en andere specificaties controleert voordat u de bestelling plaatst en ondertekent.

5. Mocht u tijdens het vervaardigingsproces vragen hebben of wijzigingen willen aanbrengen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om aan uw verzoeken tegemoet te komen, maar we kunnen absoluut geen garantie geven dat wijzigingen mogelijk zijn, afhankelijk van de voortgang van de vervaardiging en de aard van de aanpassing.

We streven ernaar om u hoogwaardige maatkleding en een positieve winkelervaring te bieden. Als u vragen heeft over het bestelproces of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Laattijdigheden door overmacht
In geval van vertraging in de levering van een op maat gemaakt product, veroorzaakt door omstandigheden buiten onze controle, zoals overmacht, worden wij geacht niet in gebreke te zijn, noch enige aansprakelijkheid te dragen voor de laattijdige levering. Onder overmacht verstaan wij onvoorziene omstandigheden die redelijkerwijs buiten onze controle vallen en die de tijdige uitvoering van de overeenkomst onmogelijk maken.

Voorbeelden van overmachtssituaties kunnen onder meer, maar niet uitsluitend, natuurrampen, brand, oorlog, terrorisme, stakingen, overheidsmaatregelen, tekort aan grondstoffen of productie, logistieke of transportproblemen omvatten.

Indien zich een situatie van overmacht voordoet, zullen wij alle redelijke inspanningen leveren om de gevolgen van de vertraging tot een minimum te beperken en zullen wij de klant zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen van de situatie en de verwachte levertermijn.

Deze overmachtsclausule is van toepassing onverminderd de rechten en plichten die voortvloeien uit de toepasselijke wetgeving, met inbegrip van de consumentenbescherming en de beperkingen daarvan.

Vertraging door overmacht:
1. In geval van vertraging in de levering van het op maat gemaakte product als gevolg van omstandigheden die buiten onze redelijke controle vallen en als overmacht worden beschouwd, zoals natuurrampen, brand, stakingen, oproer, overheidsmaatregelen, technische storingen, productie, logistieke, transportproblemen of andere onvoorziene gebeurtenissen, zijn wij niet aansprakelijk voor enige schadevergoeding of boete.

2. We zullen redelijke inspanningen leveren om de vertraging van de levering tot een minimum te beperken en het product zo spoedig mogelijk af te leveren. Het is echter belangrijk op te merken dat in geval van overmacht, zoals onvoorziene omstandigheden of gebeurtenissen buiten onze controle, wij niet kunnen garanderen dat het product binnen een specifieke termijn zal worden geleverd. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgschade of ongemak als gevolg van dergelijke vertragingen.
Gelieve er rekening mee te houden dat het enkel onze intentie is om het product op maat te leveren, maar dit impliceert geen absolute zekerheid of garantie met betrekking tot de leveringsdatum. Daarom behouden wij ons het recht voor om geen mondelinge of schriftelijke afspraken te maken die gebaseerd zijn op honderd procent zekerheid in tijdspanne. We verschaffen enkel de intentie tot levering en vermelden deze eveneens op de beknopte bestelbon en op de factuur, vooral als het relevant is voor uw zakelijke doeleinden.

3. Indien er sprake is van een vertraging als gevolg van overmacht, zullen wij contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen van de situatie en om eventuele alternatieven te bespreken, zoals het aanbieden van een vervangend product (indien beschikbaar) of het vinden van een passende oplossing in overleg met u. Ook hier betreft dit enkel een intentie om u in dergelijke situaties te helpen en mag dit niet geïnterpreteerd worden als een absolute zekerheid tot oplossing.

4. U stemt ermee in dat wij niet aansprakelijk zijn voor enige schade, verlies of kosten die voortvloeien uit vertragingen als gevolg van overmacht, en dat u geen recht heeft op schadevergoeding, boetes of andere claims tegen ons in verband met dergelijke vertragingen.

5. Het voorgaande laat uw wettelijke rechten onverlet. Deze clausule beperkt niet uw recht om de overeenkomst te ontbinden of andere passende rechtsmiddelen te zoeken in het geval van buitengewone en onredelijke vertragingen als gevolg van overmacht.