Maak nu een afspraak met Carbonella Suits

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Bij Carbonella Suits vind je als toekomstige bruidegom het perfecte
trouwkostuum op maat. Maak een vrijblijvende afspraak en laat je opmeten door onze costumiers. Dat kan wanneer het jou
best past, 7 dagen op 7. Get suitified with a Carbonella Suit!

BETAALBARE TROUWKOSTUUMS

Carbonella Suits is gespecialiseerd in trouwkostuums voor heren. En dus weten we heel goed naar wat ze meestal op zoek zijn: een stijlvol en betaalbaar trouwkostuum dat ze liefst ook nadien nog eens kunnen aandoen. Ook op zoek naar kwalitatieve betaalbare trouwkleding voor mannen? Geniet van onze 24/7 service en Contacteer ons. Contacteer ons.

MAATWERK TOT IN DE DETAILS

Wat je stijl ook is, de beste en meest voordelige trouwkleding voor heren vind je bij Carbonella Suits. Onze grootste troef? Elk soort afwerking is mogelijk, tot in de kleinste details. Er is bijna niets dat we niet beschikbaar hebben.  Wat dacht je van een keuze van meer dan 6000 stoffen. Laat je verrassen door het verfijnde maatwerk en de kwaliteit van onze trouwkostuums!

VRAGEN STAAT VRIJ

Weet je nog niet naar wat je op zoek bent? Wind je niet op, onze stijladviseurs hebben bakken ervaring en helpen jou in je zoektocht naar de ideale trouwkleding. We geven volledige begeleiding en styling van top tot teen.  Inspiratie nodig voor jouw kostuum als bruidegom? Neem dan zeker een kijkje op de Facebookpagina van Carbonella Suits. Facebookpagina van Carbonella Suits.