AANPASSINGEN

Carbonella Suits is gespecialiseerd in maatwerk en verpersoonlijking van uw pak. Uw pak is gemaakt op uw maatvoorkeuren en eigenschappen.

Aanpassingen

Mocht het zijn dat bij het ontvangen van uw kostuum het kostuum niet 100% goed zit, dan kunt u deze bij ons kosteloos laten aanpassen. Bent u niet in de mogelijkheid om tot bij ons te komen, dan kunt u bij een lokale retouchedienst gaan om de nodige aanpassingen te maken. Carbonella Suits staat in tot €50 aan herstellingswerken die eventueel moeten uitgevoerd worden. Top niet?!

Download het aanpassingsformulier hier.

Lees hier verder hoe u dit aanpakt.
Om bijkomende aanpassingen te verzorgen gelieve volgende punten in acht te nemen:

 • Neem alvorens een lokale retouche te contacteren, eerst een aantal foto’s van uzelf en het pak om aan te tonen waar het niet 100% past. Profiel, zijkant en rug.
 • Indien u bij een lokale retouche dienst gaat, zorg er voor dat de nodige aanpassingen correct beschreven worden bijv. borstkas +2cm, buik – 3, taille versmallen, etc.
 • Mail ons het kasticket of de bestelbon door.
 • Onze diensten doen voor u het nodige.

RETOURNEREN

Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen terugbetalingen verzorgen daar uw pak gemaakt is op basis van uw maten en verpersoonlijkingen. Indien er problemen zijn met de stof dan kan u ons deze steeds terug bezorgen. U verkrijgt hiervoor een krediet op basis van onze algemene voorwaarden.

RETOURNEREN

Carbonella Suits biedt een unieke vorm van maatwerk en verpersoonlijking van uw pak aan. Uw pak is uniek en enkel voor u gemaakt, gesneden uit de mooiste stoffen. Indien uw pak niet genoeg aansluit naar uw wensen, dan kan u steeds op ons een beroep doen. Gelieve contact op te nemen met administatie@carbonellasuits.be voor hulp.

Retour regels

 • Gelieve er rekening mee te houden dat wij geen terugbetalingen verzorgen daar uw pak volledig naar uw wensen en maten is gemaakt. Indien er zich een probleem zou voordoen met de kwaliteit van de stof dan kan u deze terug retourneren en hiervoor een waardebon ontvangen.
 • Om een beroep te kunnen doen op een teruggave, moet uw aanvraag binnen de 10 kalenderdagen gebeuren na ontvangst van uw bestelling.
 • Retours zullen gebeuren in vorm van een waardebon.
 • Carbonella Suits zal de terug verstuurde bestellingen enkel aanvaarden indien deze in perfecte condities zijn en niet gedragen zijn geweest.
 • Carbonella Suits heeft het recht om na analyse te bepalen of er wel degelijk sprake is van een fabricage fout of het goed wel gedragen is geweest en deze te weigeren.
 • Carbonella Suits zal geen enkel artikel dat gedragen of aangepast is terug aannemen.
 • Alle artikelen die niet voldoen aan bovenvermelde bepalingen zullen terug gestuurd worden naar de klant zonder enige vergoeding.

Download het aanpassingsformulier hier.