Carbonella Suits is gespecialiseerd in maatwerk en verpersoonlijking van uw kostuum. Dit maal bieden wij een uniek concept waarbij je ook een basispak kan personaliseren.

Ben je nog geen klant bij Carbonella Suits en je maten zijn niet gekend? Hierbij enkele tips:

  • Zorg ervoor dat bij het kiezen van een blazer de schouders mooi aansluiten en er geen deuken ontstaan.
  • Bij het kiezen van de broek is de taille de belangrijkste factor. Slim fit en regular fit zijn afhankelijk van uw postuur.
  • Kies op het einde van de bestelling zelf wat je blazer- en broeksmaat is.
  • Duid aan wat je lengte is en of je nood hebt aan extra mouw of broekslengte. Hebje liever slim fit, of toch liever standaardbreedte? Je kan het zelf bepalen!
  • Mocht het zijn dat bij het aankomen van jouw bestellingen je de maten nog wat wenst bij aan te passen, dan kan je langsgaan bij een lokale retouche dienst ofbij Carbonella Suits zelf om alles op scherp te plaatsen. Wij staan in voor dekost! Lees hier hoe je dit aanpakt.
  • Eens we het formulier ontvangen hebben met de aangepaste maten danplaatsen we dit in ons systeem. De volgende maal dat je een kostuum besteld dan zijn de maten perfect. Top niet?!Ben je reeds klant bij Carbonella Suits en je maten zijn gekend?
  • Voor jou is het wel helemaal gemakkelijk! Plaats je bestelling en wij doen de rest. Vermits we jouw maken kennen zal je bestellingen op de laatste pasbeurt aangepast zijn.
  • Ben je ondertussen wat kilo’s kwijt of aangekomen? Geen nood, ook hier kan je kiezen om bij ons langs te komen of een lokale retouche dienst aan te spreken om alles op scherp te plaatsen. Wij staan in voor de kost! Lees hier hoe je dit aanpakt!Hoeveel kan ik laten aanpassen?

• Wij hebben ervoor gezorgd dat je voor zowel de blazer, broek, ondervest, mantel tot wel 5kg kunt laten uitzetten. Versmallen is ook geen enkel probleem, maar wel geen 10kg.

Er is een verschil tussen de maten die ik bezit en wat ik aangeleverd heb, kan dit?

• Dat kan kloppen. Elk merk heeft zijn eigen interpretaties van maten. Echter zijn de schouderoppervlakten van een blazer veelal dezelfde

Wat gebeurd er na ik mijn bestelling heb laten aanpassen?

* Eens je eventuele aanpassingen gemaakt hebt dan verkrijgen wij van jou een gedetailleerd formulier waaraan we kunnen zien wat je gewenste maten zijn. Deze plaatsen we in ons systeem voor behoud van een volgende bestellingen. Zo moet je de

volgende keer niet langs voor een aanpassing maar is alles perfect naar wens! Top niet?!

Kan ik me bij Carbonella Suits enkel laten opmeten?

• Uiteraard kan dit. We vragen hier een €50 voor. Deze krijg je in de vorm van een waardebon die je kan gebruiken om je bestelling te plaatsen.

Kan ik mijn maten aanpassen in het systeem?

• Neen, dat is niet mogelijk. Dit zijn zaken dat je het best aan ons overlaat. Neem gerust contact op met administratie@carbonellasuits.be mocht je hieromtrent vragen hebben

Kan ik mijn eigen maten aanleveren aan Carbonella Suits?

* Dat kan zeker en vast. Stuur gerust een mail naar administratie@carbonellasuits.be met de nodige informatie. Zij maken een account aan voor jou met de nodige maten zodanig dat je kan bestellen.