Annulatie

Afspraak annulaties of verplaatsen van een afspraak dienen ten laatste 72h voor aanvang van de afspraak per mail gecommuniceerd te worden naar contact@carbonellasuits.be of administratie@carbonellasuits.be. Telefonisch zal dit niet geaccepteerd worden.

Indien de annulaties of verplaatsing minder dan 72h voor aanvang van de afspraak geschiedt of u komt niet opdagen, zal een no-show vergoeding aangerekend worden van €250. Onder geen enkel beding of omstandigheid zal Carbonella BVBA een annulatie van een afspraak die gemaakt is of een verplaatsing ervan accepteren.

Informatie

Informatie vragen gedurende uw afspraak betreffende ons assortiment, stijlen en wat uw wensen zijn is perfect mogelijk en VOLLEDIG GRATIS. Dit is een proces dat ongeveer een 10-15 min in beslag neemt. Hier worden de stoffen voorgesteld, uiteindelijke resultaten getoond van effectief reeds gemaakte trouwkostuums, algemene maatpakken, hemden, ondervesten, mantels, etc. Ook worden de standaardprijzen én opties toegelicht.

Samenstelling

Na de informatieronde beslist de klant of er een pak samengesteld mag worden. Het samenstellen van een volledig pak neemt ongeveer +/- 1.30h in beslag. Na goedkeuring om de samenstelling te starten zal de klant op het einde van dit proces een keuze kunnen maken in het aantal genomen opties. Op het einde van deze samenstelling gaat men over tot de bestelling en betaling van het samengestelde pak-ondervest en/of hemd.

Alle prijzen en opties zijn inclusief btw.

Levering

De levering van de maatpakken zijn afhankelijk van de voorraad van de stof en de drukte van het aantal bestellingen.
Onder geen enkel beding kan CARBONELLA BV de levering van elk maatpak garanderen.

Terugname

Een maatpak word niet gemaakt om enkel en alleen op 1 evenement te dragen of het nu een trouw, gala of ander evenement betreft. De vervaardigde maatpakken van Carbonella BV zullen dan ook onder geen enkel beding of omstandigheid terug genomen of terug betaald worden.

Indien de stof niet meer beschikbaar is zal de klant gevraagd worden om een alternatief te kiezen tussen de honderden beschikbare stoffen.

Bestellingen

Na de samenstelling van een maatpak, hemd, mantel of ondervest zal men overgaan tot de bestelling.

Bij ondertekening en betaling van de bestelling zal men overgaan tot vervaardiging.
De bestellingen worden op dat moment onderhevig aan bovenstaande artikels. zal de klant gevraagd worden om een alternatief te kiezen tussen de honderden beschikbare stoffen.

Algemene Voorwaarden gepubliceerd: 01/01/2023

Algemene Voorwaarden laatst bijgewerkt: 01/01/2023