Annulatie

Afspraak annulaties of verplaatsen van een afspraak dienen ten laatste 72h voor aanvang van de afspraak per mail gecommuniceerd te worden naar contact@carbonellasuits.be of administratie@carbonellasuits.be. Telefonisch zal dit niet geaccepteerd worden.

Indien de annulaties of verplaatsing minder dan 72h voor aanvang van de afspraak geschiedt of u komt niet opdagen, zal een no-show vergoeding aangerekend worden van €250. Onder geen enkel beding of omstandigheid zal Carbonella BVBA een annulatie van een afspraak die gemaakt is of een verplaatsing ervan accepteren.

Informatie

Informatie vragen gedurende uw afspraak betreffende ons assortiment, stijlen en wat uw wensen zijn is perfect mogelijk en VOLLEDIG GRATIS. Dit is een proces dat ongeveer een 10-15 min in beslag neemt. Hier worden de stoffen voorgesteld, uiteindelijke resultaten getoond van effectief reeds gemaakte trouwkostuums, algemene maatpakken, hemden, ondervesten, mantels, etc. Ook worden de standaardprijzen én opties toegelicht.

Samenstelling

Na de informatieronde beslist de klant of er een pak samengesteld mag worden. Het samenstellen van een volledig pak neemt ongeveer +/- 1.30h in beslag. Na goedkeuring om de samenstelling te starten zal de klant op het einde van dit proces een keuze kunnen maken in het aantal genomen opties. Op het einde van deze samenstelling gaat men over tot de bestelling en betaling van het samengestelde pak-ondervest en/of hemd.

Alle prijzen en opties zijn inclusief btw.

Algemene Voorwaarden gepubliceerd: 17 februari 2018

Algemene Voorwaarden laatst bijgewerkt: 17 februari 2018